Untitled Document

KÜLÖNLEGES BŐRMEGÚJÍTÓ RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEK! Ericson Laboratoire Paris (a bőrfiatalítás specialistája) www.ericsonkozmetikumok.hu

 1. VIVA-MILK szépségpatika kezelés igénybevett, tónustalan, vízhiányos bőrök feltöltésére
 2. FEMINITY orvosi metódusra épülő őssejt védő, bőrfeltöltő kezelés
 3. BOTU VIP, különleges bőrmegújító ránctalanító kezelés
 4. SUPREME DHE.Age, mélyregeneráló ránctalanító kezelés
 5. DNA VITAL bőrfiatalító és védő kezelés - Cryo sejtes biotechnológiával
 6. HYDRA-CLINIC intenzív hidratáló, tápláló kezelés
 7. NOVICID + 9 gyümölcssavas hámlasztó kezelés

Bejelentkezés tel.: +36 30-241-3925


1. VIVA-MILK szépségpatika kezelés:
Alkalmas bármely típusú fáradt, igénybevett, tónustalan, vízhiányos bőrök feltöltésére. Teljes mértékben bőrbarát, hipoallergén és parabénmentes tápláló termékcsalád.
A kezelés menete:
- a bőr letisztítása
- peelingezés különleges rizs őrleményes radírral
- különböző szérumok bevitele ultrahanggal
- kényeztető masszázs vaníliás masszázskrémmel
- Viva-Milk pakolás
- befejező ápolás                   

Időtartama:  90 perc
Javasolt : kúraszerűen,   4  kezelés / heti 1  alkalommal

2. FEMINITY orvosi metódusra épülő őssejt védő, bőrfeltöltő kezelés
/> 2007-es orvosi Nobel-díj alapján kifejlesztett hidratáló koncepció, amely egyedülálló módon serkenti a bőr önregenerációs képességét.  Paraben mentes!
Kinek ajánljuk a Feminity kezelést?  
Krónikus felületi vagy mélyrétegi dehidratáció kezelésére. Megereszkedett, ráncos, elvékonyodott bőr feltöltésére. Preventív kezelésként gátolja a bőr idő előtti öregedését, az ösztrogénszint csökkenését kompenzálja. Gátolja a bőr elvékonyodását, őrzi a bőr rugalmasságát és tömörségét biztosító kollagén és elasztin rostok épségét, fokozza a bőr regenerálódó kapacitását.
Várható eredmény: hosszantartó hidratáció kiegyenlítés, az arc kisimul, feltöltődik, a ráncok száma és mélysége jelentősen csökken, a bőr láthatóan élénkebbé és feszesebbé válik, megszűnik a szárazság okozta feszülő érzés. Késlelteti az idő előtti öregedést.

Időtartama:  75 perc
Javasolt: kúra szerűen, 4- 6 kezelés / heti 1 alkalommal

3.BOTU VIP, különleges bőrmegújító ránctalanító kezelés. Ericson Botu Vip Anti ages

Egyedi helyi kezelés a ráncok (vízszintes homlok ráncok, függőleges vonalak közötti árkok, ráncok a szem körül, az arcon redők, száj körüli ráncok, a nyakon izom-redők, zsinórok). Rendkívüli gondossággal újjáéleszti az arcbőrt. Azonnal érezhető a hatása. A mimikai ráncok tartós, kozmetikai úton történő korrekciójára az Ericson Laboratoire Paris kifejlesztett egy biztonságos eljárást. A BOTU-VIP eljárás a plasztikai sebészeti beavatkozások hatékony alternatívája, amely nem csupán az izomösszehúzódások számát, de a teljes ráncos bőrfelületet is kezeli, injekciózás, fájdalom és kockázat nélkül. A BOTU-VIP termékcsalád hosszú távú, látványos eredményeket garantál.

Időtartama:  75 perc
Javasolt: kúra szerűen, 4- 6 kezelés / heti 1 alkalommal

Supreme.jpg4. SUPREME DHE.Age mélyregeneráló ránctalanító kezelés

Tartós ránctalanítás, káros következmények nélkül. Klasszikus anti-age luxuskezelés, melyet ránctalanító, fiatalító és speciális mélyregeneráló hatása miatt elsősorban a 45 év feletti nők bőrének javítására fejlesztettek ki. Phyto hormonokat serkentő, és sejt újraképződést idéz elő. A készítmény a sejtek megújítási ritmusának felgyorsulását segíti.  

Alkalmas a stressz, a ciklikus változások, menopauza, túlzott napfény, valamint a hormoncsökkenés által előidézett elváltozások, továbbá az elvékonyodott és megereszkedett bőr kezelésére. A kezelés követően a hónap végén a bőrminőség egy jelentős javuláson megy keresztül.
Időtartama:  70 – 75 perc
Javasolt : kúraszerűen,   4-6  kezelés / heti 1  alkalommal

5. DNA VITAL bőrfitatalító és védő kezelés - Cryo sejtes biotechnológiával

Ericson Botu Vip Anti ages

Kezelés a fáradt, érett bőr tökéletes kezelésére, a bőrszövet életkorának fiatalítására és a bőrszöveti DNS maximális védelmére, antarktiszi hatóanyagok felhasználásával. DNS védelem antarktiszi cyro baktériummal. ERICSON LABORATOIRE felfedezett néhány új molekulát az antarktiszi   jégben, DNA VITAL kristálytiszta gleccservíz és egy speciális antarktiszi CYRO baktérium biztosítja. A kezelés sejtmegújító, sejtvédő, anti-oxidáns hatású, véd a károsító és öregedést gyorsító UVA és UVB sugarak ellen. A termék 100%-ig természetes, mesterséges színezék mentes, hypoalergén készítmény.Az összes környezeti tényező között az UV sugarak károsítják leginkább a DNS-t és gyorsítják a bőr öregedését. Az UVB sugarak felelnek leginkább a sejtmagban levő DNS szerkezet felbomlásáért, így a bőr öregedéséért. Az UVA sugarak felelnek a mitokondriális DNS felbomlásáért, a bőr felgyorsult öregedéséért.

A DN-AGE®, a lenyűgöző növényi komplex, a gyertyafa kivonat, amely alapvetően védi a DNS-t, megóv a sejtkárosodástól.

 • Természetes védekező rendszert biztosít: védi a bőrsejt DNS-ét a káros UV sugarak ellen.
 • A DNS természetes növényi „testőre”, fényszűrő.
 • a sejtmagban levő DNS esetén az UVB sugarak ellen véd.
 • a mitokondriális DNS esetén az UVA sugarak ellen véd.
  Időtartama:  75 perc
  Javasolt: kúra szerűen, 4 - 6 kezelés / heti 1 alkalommal

6.HYDRA-CLINIC intenzív hidratáló, tápláló kezelés

Minden bőrfeszesítő és bőrfiatalító kúra megkezdése előtt a Hydra Clinic kezelés helyreállítja a bőr természetes védekezőképességét, segít abban, hogy a bőr több vizet tároljon, mint amennyit elpárologtat!

A HYDRA-CLINIC termékcsalád olyan intelligens hidratáló formulákat alkalmaz, amelyet a gyógyászatban is felhasználnak, a szervátültetések, a szemészet és az égési sérülések sebészeti helyreállítása során. Az önálló adaptációs képességgel rendelkező intelligens formula minden esetben a bőr egyéni igényei szerint fokozatos hidratációt garantál, gátolja a bőr idő előtti öregedését. A termékfejlesztés alapja a sejtmembrán félfolyékony mozaik modellje és a foszfolipidek flip-flop mozgása. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen tájékoztatást a koncepció elméleti hátteréről!
1. LIPIDURE - Forradalmian új INTELLIGENS HYDRO-LIPID FORMULA, amely a bőrt optimális módon, egyéni igényeinek megfelelően hidratálja, az atmoszféra víztartalmának megfelelően. A Hydro-lipidek megkötik a környezetben található vizet, tárolják, majd a bőrszöveti igények alapján fokozatosan szívódnak fel, a célzott rétegben. Biomimetikus hatású, képes a víz megkötésére és tárolására is.
2. A Nobel-díjas koncepció, az aquaporin-3 csatornafehérjék működésén alapuló AQUAPHYLINE hatóanyag felhasználása. Az aktív összetevő célja a bőr különböző rétegei közötti vízcirkuláció serkentése. Az Ericson Laboratoire Paris az aquaporin technológiát immáron 6. éve alkalmazza.
3. Lenyűgöző hatékonyság: az intelligens formula ÖNÁLLÓ ADAPTÁCIÓS képességgel rendelkezik, a bőr zónaszerű igényeinek megfelelően hidratál, feltölti a ráncokat. Emellett ún. bio-repair hatóanyaga lipidutánpótlást biztosít a zsírhiányos, érett bőr számára.
4. Eredetiség: az egyes kozmetikumok FITO-TENGERI összetevőket tartalmaznak. Ezért felvitelükkel olyan hatást érünk el, mintha mikro-tapaszokat ragasztanánk a bőrre, így tartalmuk fokozatosan szívódik fel. Magas serine tartalmuk hatékony hidratáló és feszesítő kapacitással rendelkezik.ermo-esztétikai hámlasztó eljárás Teljes bőrmegújítás 9 gyümölcssavból álló biológiailag aktív hámlasztó formulával, a legfinomabb orvosi tisztaságú hatóanyagokkal, C-vitaminos regeneráló matrix-maszkkal, kellemetlen hámlás és bőrirritáció nélkül

7.NOVICID + 9 gyümölcssavas hámlasztó kezelés

Novacid + gyümölcssavas hámlasztás
Az Ericson Laboratoire Paris kifejlesztett egy kettős hatású hámlasztó koncepciót mechanikai (mikro-dermabrázió) és kémiai (9 gyümölcssav) peeling összekapcsolásával. Ez egy olyan felgyorsított hámlasztást tesz lehetővé, amely az elhalt hámréteg finom eltávolítása mellett látványosan megújítja a bőrt.
A Novacid+ felgyorsított hámlasztás célja:
 • az elhalt hámsejtek eltávolítása, a bőr felkészítése további kezelésekre,
 • a sejtmegújulás folyamatának felgyorsítása,
 • a bőr fiziológiai egyensúlyának és védekező funkciójának helyreállítása,
 • az öregedési folyamat lassítása és bőrfeszesítés,
 • a hámréteg hidratálása,
 • hiperkeratózis, pigmentfoltok és felületi sérülések kezelése.
A kezelés eredménye:
 • selymes, tiszta, feszes és megújult bőr,
 • a ráncok száma és mélysége csökken,
 • a bőr textúrája, minősége látványosan javul.
Indikáció: ősztől tavaszig tartó időszakban A hámlasztó kezelést többféle bőrtípus és probléma esetén is lehet alkalmazni:
- fényevesztett, tónustalan bor, pigmentációs problémák, hiperkeratózis,
- felületi szarkalábak, hegek és elmélyülő ráncok,
- az arc mellett a nyak, dekoltázs regenerálására is ajánlott.
A kezelés után tilos napozni, szoláriumozni, kerülni kell a túlzott UV sugárzást. Kúraszerűen végzett kezelések esetén helyreáll a bőr fiziológiai egyensúlya, feszessége, ragyogása, alkalmanként elvégezve megsokszorozza az anti-age kúrák eredményességét. Bejelentkezés tel.: +36 30-241-3925