Untitled Document

DERMO HEALTH- görgőfejes vákuum terápiás alakformálás és cellulit kezelés

Kinek ajánlott?

1.) Aki elégedetlen alkatával, karcsúsodni szeretne. Tökéletes megoldás a helyi zsírpárnák eltüntetésére, pl.: külső- belső comb, has, csípő, felkar, háton lerakódott “hurkák”.
2.) Akinek cellulitos ( narancsbőrös ) a bőre. Lehet valaki vékony, de attól még cellus a bőre!
3.) Esztétikai, műtéti zsírleszívás után! A műtét után 2-3 héttel érdemes a kúrát elkezdeni, főleg, ha helyenként nem lett egyenletes a kötőszövet. Segítünk a műtét után keletkezett ödémát csökkenteni, a bőr rugalmasságát visszanyerni.

4.) Akinek kötőszövete megereszkedett, lazább, tónustalan.
5.) Izomfájdalmakra, izomlázra nagyon ajánlott még alkalmanként is!
6.) Aki csak a napi gondokat, stresszt szeretné elfelejteni, legalább a kezelés időtartama alatt relaxálni, annak tökéletes közérzet javítás!
7.) Keringési,- nyirok,- szöveti folyadék felhalmozódás problémákra
8.) Aki méregtelenítő ( lébőjt ) kúrát csinál, segítünk a szövetekből is távozni a toxinokat, méreganyagokat.

DERMO HEALTH vákuumos, turbós gépi nyirok- mélymasszázs
Egy speciális kezelőfejjel dolgozunk, melyben párhuzamosan elhelyezett hengerek segítségével tökéletesen átdolgozzuk a problémás területeket. A vákuum terápia egy nagy teljesítményű tengelyes turbinával működik, ami folyamatos és egyenletes szívást tud biztosítani, s a hengerek biztosítják az akadálytalan haladást. A kezelőfej nagyobb területet tud felvenni, mint más, egyszerű vákuumfejek, így megóvjuk a szövetet az esetleges sérülésektől, nyúlástól, fájdalomtól, a kellemetlen haematomáktól. A fejben még elhelyeztek egy speciális LED-et, mely pluszban  elősegíti a kollagén- és elasztin rostok regenerálódását. A vákuum erősségét a kezelő állítani tudja, így még a legérzékenyebb vendégek is kényelmesen, relaxálva fekhet a kezelés alatt.
A testkezelők képzett szakemberek, akiket maguk a gép gyártói, fejlesztői képeztek ki!

A Dermo Healt testkezelés menete:
Minden kedves vendégünk első próbakezelése  -50%  kedvezménnyel ajánljuk 2.500 Ft-ért, így megismerhetik az eljárást. A próbakezelés előtt a testkezelő elmondja a kezelés lényegét, a különböző eljárásokat, kitölt egy vendégkartont, melyben főleg egészségügyi, táplálkozási, életmód kérdések vannak, hiszen ezek ismerete nélkül nem biztos, hogy a megfelelő eljárást alkalmazzuk! Ezután felmérjük a vendég alkati, kötőszöveti, cellu - problémáit, majd a vendégöltözőben át lehet öltözni. A kezeléshez egy speciális kezes-lábas harisnyaruhát adunk, ez a legszégyenlősebb vendégnek is tökéletes megoldás. A ruha végül is a vivőanyag, ez biztosítja a kezelőfej tökéletes, akadálytalan haladását. Nem kell semmilyen kellemetlen krémet, zselét használni, nem meztelenül fekszik a vendég. Az eljárás 40- 45 percig tart, alkattól függően, teljes relaxációban, halk zenével, kényelmesen pihenve a melegített kezelőágyon. Az egész testet átdolgozzuk, egy mélymasszázst csinálunk, aktivizáljuk a nyirokrendszert, a zsírlerakódásokat fellazítjuk, a felesleges vizet kihajtjuk a szövetekből. A kúrához elengedhetetlen, hogy napi 2 l. cukormentes folyadékot igyunk, mert csak így tud ürülni a szervezetből sok méreganyag, s bőrünk is sokkal szebb lesz! Ha alapból sincs meg a kellő folyadék a szervezetnek, kiszáradunk, lelassul minden működés, úgy járunk, mint a szilva aszaláskor!
A BODY HEALTH cég az utóbbi 10 évben élen  járt az esztétikai- kozmetikai és orvosi műszerek kutatásában, fejlesztésében egyaránt.  A szakértők és kutatók kifejlesztettek egy többfunkciós gépet, mely tökéletes megoldást nyújt a problémás, cellulitos, megereszkedett, pangásos, zsírtöbblettel rendelkező kötőszövet kezelésére.

Mi történik a szervezetben?

A minden napi életünk során a mozgásszegény életmód ,a kevés víz fogyasztása , a helytelen táplálkozás,  a stressz, ami ér bennünket, szervezetünkre rendkívül kártékony hatással van. Anyagcserénk lelassul,izmaink bekötnek,a szövetekben pangás alakul ki, zsírok, toxikus anyagok, víz halmozódik fel. A DERMO HEALTH kezeléssel ezeket a problémákat szüntetjük meg. Akár ötszörösére is nőhet a felületes és a mélyen fekvő testszövetek vérellátása, javul a sejtek oxigén és tápanyagellátása, a salak-és méreganyagok kiválasztása. A kezelés során a test átmelegszik, könnyedebb lesz, ellazul, az idegek ’kisimúlnak’,  szabaddá válik a légzés. Kezelés alatt a  szervezet endofrin és oxitocin hormont állít elő, amelyek a test saját stressz-és fájdalomcsillapító szerei. Az anyagcsere a keringés fokozódására a szövetekből a lerakodások, toxinok, felesleges folyadék a nyirok - és érpályák segítségével eljut a kiválasztó rendszerhez, majd az szervezetünkből kiürül. A kezelés javítja a vér-és nyirokkeringést,a sejtek anyagcseréjét,hatására fokozódik a méregtelenítés. A gépi mélymasszázs következtében gyorsul a bőr felületén lévő, elhalt hámsejtek leválása, ez hozzájárul a bőr természetes rugalmasságának javulásához,  közben fokozódik a faggyú-és verejték kiválasztás, ez hozzájárul a szervezet hő szabályozó folyamatainak kiegyensúlyozott működéséhez. A vakon kezdődő és vakon végződő nyirokér ozmózissal ( képzeljük el, ahogy egy babszem fel tudja venni a folyadékot ) össze tudja szedni a  szövetközti nedvet,ez a nyirok erekbe, majd az érrendszerbe jut, s onnan a kiválasztó szervekbe, lép, máj, s végül a vesébe. A nyirokerek felépítése hasonlít a visszerekéhez, fala gyengébb, hiszen kis nyomású rendszerről van szó, kevesebb izomszövetet tartalmaz. A nyirokerekben BILLENTYŰK vannak ezek biztosítják az egyirányú áramlást, így tudja felhasználni az izomműködés során fellépő nyomásváltozásokat.
Bejelentkezés telefon: 225-3177, mobil. +36 30-263-1960, www.dayspa.glamorous.hu

________________________________________________________