Untitled Document

FODRÁSZAT

Fodrászatunkban rendszeresen képzett újdonságokra nyitott szakembereink várják sok szeretettel, az új külső megvalósítására váró vendégeket, azonban ha valaki a megszokott frizuráját szeretné felfrissíteni természetesen erre is, nyílik lehetőség. Vendégeink egyéniségét, arckarakterét és kívánságait figyelembe véve készítjük el a frizurákat.

Gyermekhajvágás kedvező áron. Esküvői, alkalmi kontyok frizurák készítése.

A hagyományos hajfestésen kívül, a különböző melírozási technikákat, a legutolsó divat szerinti frizurával összhangban készítjük el.

Legújabb technológiával ózonos-ionos hajbúrával, haj és fejbőr ápolást végzünk. Az ózon (O3) fodrászati célokra történő felhasználásnál fertőtleníti a hajat és a fejbőrt, segíti a sérült bőr gyógyulását ezzel megszünteti a kellemetlen viszkető érzést és korpát.

Férfi őszhajfedés Cover 5 L'Oreal. Az ősz hajszálakat természetes eredménnyel tompítja, diszkrét eredmény.

Azoknak a férfiaknak, akik nehezen viselik az ősz hajszálak megjelenését, egy olyan termékcsaládot fejlesztett ki a L’Oréal, ami diszkréten fedi az ősz hajat. Az ősz hajszálakat természetes eredménnyel tompítja, diszkrét eredmény. Az eljárás hasonlít egy hajmosásra, 5 perc, gyors és hatékony beavatkozás, az eredmény önmagáért beszél. Cover 5 L’Oréal, ammóniamentes színező zselé férfiaknak, hatására a hajszín természetes lesz. Az ősz hajszálak körülbelül 50%-át a haj eredeti színével tompítja, ezáltal diszkrét és természetes hatást kelt. Az ősz hajszálak tompítása fokozatosan történik, az első alkalommal nem teljes az átváltozás. Az idő elteltével fokozatosan kimosódik a hajszálból, és 4-6 hét után érdemes megismételni az eljárást. Technológia: CHRONO BLEND

L'Oréal Cover5L'Oréal Cover5L oreal Cover 5L oreal Cover 5L oreal Cover 5

Szalonunkban kizárólag prémium kategóriás termékeket használunk így még a legjobban igénybe vett hajat is egészségessé, és széppé varázsoljuk. A termékek otthoni használatra is megvásárolhatók így a tökéletes hajápolást a mindennapokban is folytathatjuk!

Fodrászatunkban: női fodrász, férfi fodrász, gyerek hajvágás, haj vágás kézzel, géppel, hajvágás, hajmosás, szárítás, gépelés, rendszeres hajápolás, beszárítás, frizuravágás, festés, hajfestés, tőfestés, melírozás, fóliás, melír, teljes festés, diszkrét férfi őszhajfedés, alkalmi frizura, ózonos-ionos hajápolás, hajgyógyászat, hajhullás kezelés, hajvizsgálat, gyógyítás, korpa ellen kezelés, Hungary, haircut, hairdresser, hairstyler, hairstylist, Hair, Budapest, Hungary, Haircut in Budapest, Hairdresser Budapest, Budapest, Fodrászaink: Fóris Eszter, Fráter György, Puskás Nikoletta, Sziszó, Tamási Zoltán fodrász

Bejelentkezés:(+36) 30-263 1960 , (+36-1) - 225 3177