Untitled Document

Problémás bőrök kezelése: Dr. med. SCHRAMMEK Green-Peel gyógynövényes mélyhámlasztással:

Ahogy múlnak az évek, bőrünk miatt más és más jellegű problémákkal kell szembe néznünk. Fiatal korunkban a pattanások, később a vízhiány, idősebb korunkban pedig a ráncok miatt aggódunk. Arcbőrünk folyamatos törődést igényel, ami érthető, hisz bőrünk a legnagyobb szervünk, mely a külvilággal érintkezik, így ez van a legtöbb káros hatásnak kitéve.

Bőrünk kész csoda, hihetetlen sérülésekből képes regenerálódni, azonban az idő múlásával egyre kevésbé képes a megújulásra. Az idő, a genetikai hajlam, az életmód hatásai, és a törődés hiánya bizony előbb-utóbb megjelennek az arcbőrön, látványos esztétikai hibák képében.

A leggyakoribb bőrhibák amiket arcunkon szeretnénk eltüntetni:

 • fiatal kori problémás, zsíros, pattanásos, miteszeres bőr
 • megvastagodott felhám, durva, tágpórusú bőr
 • hegek
 • pattanások után visszamaradt pigmentfoltok, májfoltok
 • ráncok, megereszkedett kontúrok

Mindezektől szeretnénk egy varázsütésre megszabadulni. Ebben segít nekünk a GREEN PEEL, ami egy gyógynövényes mélyhámlasztás. A kezelésnek köszönhetően bőrünk 5 nap alatt látványosan lehámlik, és a felsorolt bőrproblémák mindegyikére javulást hoz. A GREEN PEEL kezelés során 100%-ban gyógynövényeket használunk a mélyhámlasztáshoz. A bőr legfelső, elhalt hámrétegének lehámlasztásával aktiválódnak az alsó rétegek, újraindul a sejttermelődés, ami gyors és látványos bőrregenerációt eredményez.


A kezelés rövid ismertetése:

 • Első lépésként egy hagyományos arctisztítást végzünk.
 • Minimális tisztítani való esetén a tisztítás után kezdjük a Green Peel kezelést, problémás bőröknél külön a Green Peelt megelőző napokban szükséges a tisztítást elvégezni. A mikroszemcsés formában lévő gyógynövénykeverékek bemasszírozásakor elérjük a felső bőrréteg gyenge ledörzsölését, ugyanakkor a hatóanyagok bekerülnek a bőr mélyebb rétegeibe és napokig aktivizálódnak. Feloldódásuk közben értékes természetes hatóanyagokat adnak le a bőrnek, például vitaminok, fitohormonok, enzimek.
 •  A bemasszírozás napján a bőr enyhén piros, mint egy napozás után.
 •  A bőrpír már másnapra elmúlik, a 3-4. napon a „régi bőr” szépen, egyenletesen leválik.
 •  A hámlás közben a kezeléshez kapott kozmetikumokkal kell ápolni arcunkat, más kozmetikum, víz nem érheti a bőrt ebben az 5 napban.
 •  A bemasszírozást követő 5.-7. napon történik az utókezelés, amikor a most különösen jó befogadóképességgel rendelkező bőrt hatóanyagokkal látjuk el.

Az „új bőr” nem piros, a bőrkép szemmel láthatóan egyenletesebb, friss, tiszta és látványosan megfiatalodott. A foltok halványodnak, a ráncok, hegek mélysége csökken. Súlyos bőrproblémáknál leghamarabb 4 hét múlva ismételhető a kezelés. A Green Peel kezelés során kapott kozmetikum a hámlás befejeztével még használható, ezzel a kezelés további eredményét tudjuk javítani, megőrizni.

Bejelentkezés tel.: Barta Kata T: +36-209-604-159, Matolcsy Tímea:+36 30-241-3925

spaspa