Untitled Document

Talpmasszázs ( reflexológia )

talpmasszazs.jpgA test reflexzónáinak masszírozásával, a reflexpontok nyomásával harmonizáljuk a szervezet energia ellátását. A masszázzsal javul a zónának megfelelő szerv, vagy testtájék egészséges energiaellátása. Ha valamelyik szervünk megbetegedett, a szervnek megfelelő reflexzóna nyomásra érzékennyé válik. A reflexológia célja: az egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele. Revitalizálja, regenerálja, gyógyítja az egész szervezetet. Hatást gyakorolunk vele a központi idegrendszerre és a belső szervekre egyaránt.

 

 

 

Bambusz masszázs

talpmasszazs.jpg A kényeztető wellness masszázsok egyike. A masszázshoz bambusz hengereket használunk, melyek segítségével különleges hatást váltunk ki. A masszázst illatos olaj használatával végezzük.

 

 

 

 

Territoria 4 masszázs, Luce del Marokko – feszültségoldó masszázs
A hammam szertartás ihlette mozdulatok tisztítják a bőrt, levezetik a stresszt, fellazítják az izmokat és feloldják az Ízületi feszültséget. Élénkíti a testet és kényezteti a lelket. A masszázshoz különleges ARGAN masszázsolajt– mely regeneráló és antioxidáns tartalmú – és a MHAKKA, kézzel készített agyag korongot használjuk, mely bőrtisztító hatású.

Sofio di Polinesia – tisztító masszázs
A Lomi- lomi masszázs által ihletett sajátos kézmozdulatok serkentik a nyirokszövetek keringését, valamint tisztító hatással bírnak. A felváltva végzett lassú, finom mozdulatok átjárják a testet és a lelket egyaránt. Két zöld, selyemből és pamutból készült LEPEDŐ és a MONOI masszázsolaj – mely hidratál – Polinézia kristálytiszta tengerét idézi.

Magia d’ India – élénkítő masszázs
Az indiai masszázs által ihletve a keringést élénkítő energikus dörzsölést ötvözi a lassú finom simításokkal, melyek az egészség és teljes kikapcsolódás csodálatos élményét nyújtják. Egy pár tiszta PAMUTKESZTYŰ és a GYAPOT masszázsolaj – mely tápláló tulajdonságú – egészíti ki a masszázs hatékonyságát.

Respiro d’ Australia – alakformáló masszázs
Bennszülött tradíciók ihlette alakformáló ritmikus és nyugtató mozdulatokat ötvöz, melyek vidámságot és derűt hoznak a léleknek. Egzotikus és időtálló iroccó fából készült BOTOK és a MAKADAMIA masszázsolaj – mely kiegyensúlyozó tulajdonságú – segít megdolgozni a problémás területeket.

Várandós masszázs
Speciális masszázs, melynek hatása gyógyító, fájdalomcsillapító, relaxáló és közérzet javító. Mindezekre sok kismamának szüksége van. A masszázs két technikára épül, a végtagokon nyirokmasszázsra, a háton pedig svédmasszázsra. A masszázs során a szövetekben felgyülemlett folyadékot jó irányba befolyásoljuk, ill. a test statikai állapotának változása által kialakult izomcsomókat, feszültségeket oldjuk.