Untitled Document

A tűnélküli mezoterápiás (Virtual MesoTherapy - VMT) kezelést két amerikai orvoskutató Peter Agree, Roderick Mackinnon fejlesztette ki 2003-ban, amiért KÉMIAI Nobel-díjban részesültek. Kimutatták  a sejt membránokban a protei és aquagén csatornákat speciálisan modifikált rádiófrekvenciával meg tudják nyitni, így nem csak a hámba, hanem a bőr alatti mély szövetekbe is ezeken a  csatornákon keresztül nagy mennyiségű hatóanyagokat lehet bejuttatni. A kezelés után a megnyílt csatornák záródnak, de a bevitt anyagok sejtszinten fejtik ki hatásukat. Fájdalommentes eljárás.

Hatóanyagok - kezelések:

  1. Ránctalanítás- Arcfiatalítás 15 ml, 3-4 alkalom
  2. Arcbőr fehérítés 15 ml, (of the whitening) 5-6 alkalom
  3. Hajszálér kezelés, rozácea (of the blood vessels) 15 ml, 3-4 alkalom

VMT mezoterapia

Egy innovatív kezelési eljárás a tű nélküli mezoterápia. Hihetetlenül látványos kezelés tűszúrások és lila foltok nélkül. A gép segítségével speciális hatóanyag koktélokat juttatunk a bőr legmélyebb rétegéig elektroporézis segítségével. Már egy alkalom után is látható a hatás a bőr feltöltődik, kisimul, a ráncok csökkennek. A készülék segítségével hatékonyan csökkenthetjük a pigmentfoltokat és a rosaceát.

Arcfiatalítás, antiageing kezelés, feszesítés, arctónus javítás: Elsősorban azoknak ajánljuk, akik nem akarják tétlenül nézni, hogy a bőrük megöregedjen, vagy a már kialakult problémák ellen tartós, de nem drasztikus megoldást keresnek. A legelső, apró jelek megjelenésétől (akár 28 – 30 éves kor körül) érdemes évente 1 - 1 kúrát beiktatni, hogy a bőr még sokáig fiatal maradjon.
A már megereszkedett, laza bőr, a finomabb ráncok is sikerrel kezelhetők ezzel a módszerrel: Főként hyaluronsavat, A, C, E, B, Q10 vitaminokat, kollagént használva az arckontúr feszesebbé válik, tartósan megszűnik a feszítő-, száraz érzés, a ráncok sokat finomodnak, a megereszkedett bőr teltebbé válik és az egyenetlenségek feltöltődnek. A láthatóan fiatalosabb megjelenés hosszabb időre megmarad.
Pigmentfoltok: Rendkívül látványos és tartós eredmény mutatkozik a pigmentfoltok halványításában, minimum 5 kezelés szükséges!

Ajánlható még mikrodermabrázió (bőrcsiszolás) kiegészítésére, plasztikai sebészeti beavatkozások előtt, vagy azok kiegészítéseként (ráncfeltöltés, Botox kezelés, ráncfelvarrás).
Ajánlott:  kúraszerű alkalmazás (4-10 alkalom), utána 2-3 havonta fenntartó kezelés; közben otthoni speciális ápolás Matis és Maria Galland termékekkel!

Bejelentkezés tel.: +36 30-241-3925

Tűnélküli mezoterápia, előtte utána képek.

elötte utána képelötte utána kép elötte utána kép