Untitled Document

KAVITÁCIÓ- ZSÍRBONTÁS -NEM FÓKUSZÁLT ULTRAHANGGAL - Alkalmanként 2-4 cm. vastagságú méretcsökkenést érhetünk el! 

Sculptor - Kavitációs ultrahangos zsírbontó készülék, alakformáló vákuumgörgős technológiával!

A kavitáció bontja a zsírt, a Dermo Health Vákuum nyirokmasszázs pedeig elvezeti azt. Ultrahangos kavitáció segítségével mikro buborékokat hozunk létre a zsírsejtek körül, melyek a zsírsejtekkel való ütközés során lebontják a zsírsejt sejtfalát, így folyékony halmazállapotúvá válik. Az elfolyósodott sejt-maradványokat a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusa dolgozza fel, és szállítja el. A szétroncsolt zsírsejtekből a trigliceridek felszabadulnak, a szövetközi folyadékba kerülnek, s onnan a vérkeringésen és nyirokrendszeren keresztül a májba szállítódik. A máj nem tesz különbséget a kezelés során szétroncsolt zsírsejtekből származó zsír és az elfogyasztott ételből származó zsír között, a metabolizáció ugyanúgy történik. A hátra maradt sejthulladék a természetes útvonalakon, vizelettel, széklettel távozik a szervezetből. Más ultrahangos vagy rádiófrekvenciás készülékkel ellentétben szelektív mechanikai hatást, nem hőhatást idézünk elő. Az ultrahang csak a zsírsejteket bombázza szét, tehát nem károsítja a környező struktúrákat, a kötőszövetet, vérereket, nyirokereket, idegeket. Tartós hatást érhetünk el plasztikai beavatkozás nélkül, hosszantartó lábadozást és fájdalmakat elkerülve. A kezelés non –invazív, abszolút fájdalommentes és azonnali hatást eredményez, csökkenti a testzsír százalékát mivel a zsírsejteket véglegesen eltávolítja a szervezetből. Használata rendkívül egyszerű, a test minden kritikus pontján alkalmazható.

Világ újdonság a Body Health cég jóvoltából a szabadalmaztatott ultrahangos zsírbontó készülék!

A zsírleszívás alternatívájaként készült gép hihetetlenül látványos eredményekre képes! Olyan területekről tünteti el véglegesen a lerakódott zsírokat, ahonnan más eljárással nem lehet, vagy csak fájdalmas műtéti beavatkozással lehet eredményt elérni. Az egyedi technológiai háttér orvosok közreműködésével lett kifejlesztve a biztonságos és tökéletes eredményért.A fókuszált ultrahanggal ellentétben káros mellékhatás nélkül alkalmazható.

Átlagosan 4 - 8 kezelés szükséges a tökéletes eredmény eléréséhez, a zsírvastagságtól függően.  A kezelés kb. 1 órát vesz igénybe, s heti 1 alkalom ajánlott.  Ez időszak alatt napi 2 liter tiszta vizet kell meginn, s kerülni kell a zsíros ételeket, alkoholt, s csökkenteni kell a szénhidrátot is, mert azok zsírokká alakulhatnak. Erre azért van szükség, hogy a májat ne terheljük túl! Kiegészítő kezelésként a Dermo Health ajánlott, minden ultrahangos kezelés után, így segítjük elő az elfolyósított zsírok és méreganyagok elszállítását.

Ellenjavaslat, kontraindikació:

  • ha a zsír vastagsága nem éri el a 2,7 cm.-t
  • terhesség, szoptatás
  • hepatitis, májbetegség
  • a kezelendő terület alatt nem lehet beültetett implantátum, protézis
  • szívritmus szabályozó
  • kötőszöveti rendellenesség
  • hasi sérv