Untitled Document

ÚJDONSÁG!!!tartós ránctalanítás

AKCIÓ!!! Ericson Laboratoire Paris - a bőrfiatalítás specialistájától!

SUPREME DHE.Age mélyregeneráló ránctalanító kezelés

Tartós ránctalanítás, káros következmények nélkül. Klasszikus anti-age luxuskezelés, melyet ránctalanító, fiatalító és speciális mélyregeneráló hatása miatt elsősorban a 45 év feletti nők bőrének javítására fejlesztettek ki. Phyto hormonokat serkentő, és sejt újraképződést idéz elő. A készítmény a sejtek megújítási ritmusának felgyorsulását segíti.  

Alkalmas a stressz, a ciklikus változások, menopauza, túlzott napfény, valamint a hormoncsökkenés által előidézett elváltozások, továbbá az elvékonyodott és megereszkedett bőr kezelésére. A kezelés követően a hónap végén a bőrminőség egy jelentős javuláson megy keresztül.

Időtartama:  70 – 75 perc
Javasolt : kúraszerűen,   4-6  kezelés / heti 1  alkalommal
el

PHYT’S BIOKEZELÉSEK 

A következő kabinkezelések vehetők igénybe, melyek közül a kozmetikussal történő konzultáció után együtt tudjuk kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. A kezelés során minden kozmetikumot frissen bont fel nekünk kozmetikusunk, hogy a legjobb eredményt érje el bőrünkön.

HARMONIZÁLÓ KEZELÉSEK

Tisztító arckezelés zsíros és kombinált bőrre: Soin Anti-Comedons

Kombinált, zsíros illetve a száraz bőr harmonizáló kezelése:  Soin Equilibre

Érzékeny, hajszálértágulatos, száraz bőr kezelése: Soin Capyl

RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEK

 Ránctalanító, oxigenizáló kezelés 30 év felettieknek: Soin Energie-Vitale

Fakó, tápanyaghiányos, zsíros vagy kombinált bőr ránctalanító, harmonizáló kezelése: Soin D'O

Ránctalanító, tápláló kezelés száraz bőrre: Soin Oligo-Vital

4 arckezelés egyben 40 év felettieknek: Soin Multi-Vita phyts bio

elcsokicső

Mi a Csokicső®?
A csokicső® egy speciális szoláriumcső fejlesztés, melynek rendszeres használatával rövid idő alatt sötét „csoki” színt lehet elérni. Ez a speciális szoláriumcső, titkos „recept” alapján szinte utánozhatatlan módon gyártódik, Európa egyik legnagyobb lámpagyárában Németországban. A csokicsövek gyártása szinte utánozhatatlan, a márkanevet Európában védjegy oltalom védi!

Szalonunkban a minimális barnulási idő 3 perc (1 perc 100 Ft).
Bérlet konstrukció: 10 zseton, 30 perc = 2500 Ft . Bérleteink 3 hónapig használhatók fel.
el
csokicsőÚjdonság, már szalonunkban is kérheti a Shellac hibrid körömlakkozást!
Shellac, CND leoldható UV3-s gél-lakk.
A shellac, professzionális kiváló minőségű gél-lakk. A shellac™ UV gélakk egyesíti a körömlakkozás egyszerűségét az UV zselé tartósságával, leoldható formában. Tartós körömbevonat, mely egyaránt alkalmazható kézre és lábra, és a műköröm felszínére is.
el

KÜLÖNLEGES BŐRMEGÚJÍTÓ RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEK!

 1. VIVA-MILK szépségpatika kezelés igénybevett, tónustalan, vízhiányos bőrök feltöltésére
 2. FEMINITY orvosi metódusra épülő őssejt védő, bőrfeltöltő kezelés
 3. BOTU VIP, különleges bőrmegújító ránctalanító kezelés
 4. DNA VITAL bőr-fitatalító és védő kezelés - Cryo sejtes biotechnológiával
 5. Novicid +9 gyümölcssavas hámlasztó kezelés
 6. SUPREME DHE.Age mélyregeneráló ránctalanító kezelés Újdonság!!!
 7. HYDRA CLINIC intenzív hidratáló- tápláló kezelés

A HYDRA-CLINIC termékcsalád olyan intelligens hidratáló formulákat alkalmaz, amelyet a gyógyászatban is felhasználnak, a szervátültetések, a szemészet és az égési sérülések sebészeti helyreállítása során. Az önálló adaptációs képességgel rendelkező intelligens formula minden esetben a bőr egyéni igényei szerint fokozatos hidratációt garantál, gátolja a bőr idő előtti öregedését. A termékfejlesztés alapja a sejtmembrán félfolyékony mozaik modellje és a foszfolipidek flip-flop mozgása. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen tájékoztatást a koncepció elméleti hátteréről!
INTENZÍV HIDRATÁLÓ-TÁPLÁLÓ KONCEPCIÓ - 4 KLINIKAI ÉS TUDOMÁNYOS TECHNOLÓGIAI ÚJÍTÁS felhasználásával 1. LIPIDURE - Forradalmian új INTELLIGENS HYDRO-LIPID FORMULA, amely a bőrt optimális módon, egyéni igényeinek megfelelően hidratálja, az atmoszféra víztartalmának megfelelően. A Hydro-lipidek megkötik a környezetben található vizet, tárolják, majd a bőrszöveti igények alapján fokozatosan szívódnak fel, a célzott rétegben. Biomimetikus hatású, képes a víz megkötésére és tárolására is.
2. A Nobel-díjas koncepció, az aquaporin-3 csatornafehérjék működésén alapuló AQUAPHYLINE hatóanyag felhasználása. Az aktív összetevő célja a bőr különböző rétegei közötti vízcirkuláció serkentése. Az Ericson Laboratoire Paris az aquaporin technológiát immáron 6. éve alkalmazza.
3. Lenyűgöző hatékonyság: az intelligens formula ÖNÁLLÓ ADAPTÁCIÓS képességgel rendelkezik, a bőr zónaszerű igényeinek megfelelően hidratál, feltölti a ráncokat. Emellett ún. bio-repair hatóanyaga lipidutánpótlást biztosít a zsírhiányos, érett bőr számára.
4. Eredetiség: az egyes kozmetikumok FITO-TENGERI összetevőket tartalmaznak. Ezért felvitelükkel olyan hatást érünk el, mintha mikro-tapaszokat ragasztanánk a bőrre, így tartalmuk fokozatosan szívódik fel. Magas serine tartalmuk hatékony hidratáló és feszesítő kapacitással rendelkezik.

Az alkalmazott maszkok függvényében a kezelés időtartama: 75-90 perc

A kezelés időtartama = 75-90 perc, javasolt kúra 4 alkalom
A kezelés gyakorisága = 1 alkalommal hetente

A kezelés ára: 14 900- Ft

el

Ha ön is hihetetlenül hosszú dús és tökéletes szempillákat szeretne válassza a Xtreme Lashest!

lashes3 d szempilla3 d szempilla

XTREME LASHES SZEMPILLA - 4 IN 1 

 • Dúsítás: + 140-200 pilla
 • Hosszabbítás: + 2-3 mm
 • Lifting: szemeid valósággal kinyílnak! Ezt a hatást egy spirállal sosem éred el!
 • Reshaping: Styling, ami korrigálja és javítja a szemformát (pl. lefelé görbülő szemeket megemel, távol ülő szemeket optikailag közelebb hoz, mélyen ülő szemeket kijjebb hoz).
Xtreme Lashes Szempillahosszabbítás 3D-s árak  
Új Szempillasor felrakás szemápolássa 18 000,- Ft
Színes pillák, vagy dupla sor + 3000,- Ft
Töltés 2 héten belü 8 000,-Ft
Töltés 3 héten belül  10 000,-Ft
Töltés 4 héten belül 12 000,-Ft

Mire kell figyelnem, ha Xtreme Lashes szempillákat rakattam fel magamnak? A felhelyezést követő első 24 órában óvatosan kell bánnia Xtreme Lashes szempilláival. Annak érdekében ugyanis, hogy a ragasztó megfelelően megkössön, az első 24 órában nem érheti víz vagy pára a szemét. Ovatosan tisztítsa meg a szem környékét egy vattapálcikával. Ne menjen uszodába, szaunába az első 24 órában. 24 óra elteltével a megkötési folyamat véget ér.;Próbálja ki ön is a legjobb és legtartósabb minőségű szempilla hosszabbítást!

el

TESTKEZELŐ FOGYASZTÓ KEZELÉS AKCIÓK!!! Garantált centiméterek MINDEN KEZELÉS UTÁN!

1. Megújító életmód váltó program 20% kedvezménnyel és meglepetés ajándékkal!

Tartalma:
 • 2 alkalom állapotfelmérés, konzultáció,
 • 3 alkalom talp reflexmasszázs,
 • 5 alkalom akupresszúrás fogyasztó masszázs,
 • 6 alkalom vákuumgörgős nyirokmasszázs,
 • 2 alkalom aromafáslizás,<

Méregtelenítő, fogyást segítő étrend kiegészítő csomag 8000 Ft értékben meglepetés ajándék! További kedvezmények:2 fő együttes jelentkezése esetén további 5-5% kedvezmény két részletben való fizetési lehetőség

2. Dermo Health -ANTI-CELLULITE vákuumgörgős nyirokmasszázs 15 alkalmas bérlet 75.000 Ft helyett 58.000 Ft, -23% kedvezmény, első próba kezelés 50%-os kedvezménnyel fél áron 2.500 Ft.

3. Ultrahangos ZSÍRBONTÁS KAVITÁCIÓS készülékkel + Dermo Health - ANTI-CELLULITE vákuumgörgős nyirokmasszázs (4 alkalom ultrahangos zsírbontás + 10 alkalom vákuumgörgős nyirokmasszázs Dermo Health) 130.000-Ft helyett 91.000-Ft, első próba kezelés 50%-os kedvezménnyel 34.000Ft helyett 17.000Ft Érvényes 2012.január 1-től visszavonásig.

el