Untitled Document

Sminkjét készítesse el nálunk profi sminkesünk segítségével bármilyen alkalomra, legyen szó nappali vagy alkalmi sminkről. Az esküvői sminket pedig alapos megbeszélés és próba smink után a „NAGY” napon is a legjobb minőségű és legtartósabb anyagokkal készítjük, hogy biztosan kitartson az ünneplés izgalmában is!

Személyre szabott sminkoktatást vállalunk.

Bejelentkezés tel.: +36 30-241-3925

Ha ön is hihetetlenül hosszú dús és tökéletes szempillákat szeretne válassza a Xtreme Lashest! www.xtremelashes.hu

Első szett felhelyezése 18. ooo.- Ft

A színes szempillákkal (pl. kék, pink, zöld) különleges hatások érhetők el, melyekkel a természetes szemszín kihangsúlyozható. Ezek a szempillák visszafogottan hatnak, mégis egyediek.

Miért más az Xtreme Lashes? Az Xtreme Lashes applikáció az egyedülálló Irritáció-minimalizáló rendszerrel történik, melynek egyik alapja a Flex Fusion ragasztó. Ezt a ragsztót allergiásokon tesztelve fejlesztették ki, hogy az applikáció az Ön számára a lehető legbiztonságosabb legyen. Termékeink a legmagasabb minőségűek és színvonalúak. A szempillák teljesen természetes hatásúak. Stylistjaink nem csak „szempilla applikátorok”, ügyelnek a szem stylingjára is. Mit jelent ez? Csak úgy mint a frizura esetében, a megfelelően megválasztott pillahosszúsággal korrigálni lehet például a lefelé görbülő szemet vagy előnyösen befolyásolható a mélyen ülő szempár. Az Xtreme Lashes kínálja a legtöbb szalonexkluzív terméket, melyek megkönnyítik az otthoni ápolást, sminkelést, így szempillája még tartósabbá válik. Kapható a stylistoknál.  Az Xtreme Lashes applikáció során a stylistok akár 200-250 szempillát is fel tudnak helyezni a szempárra, de alapkövetelmény a 140 íves pilla. Ezt csak az Xtreme Lashes garantálja!

Hogyan történik a 3D műszempilla felhelyezése? A felhelyezés előtt a stylist kitölt egy Vendégkonzultációs lapot. Ennek során kiderül, hogy a lehetőségeken belül Te milyen pillát szeretnél, inkább a természetes megjelenésűt vagy Xtremebbet. Majd egy kozmetikai ágyra fekszel, szemeid becsukod. A stylist lefedi az alsó pillasord, hogy ne „keveredjen” a felsővel. Az applikációra smink nélkül kell érkezni. Az alaptisztíás után a szabad szemmel láthatatlan zsírok, sminkmaradványok, hámrétegek eltávolítása céljából a stylist egy speciális Xtreme Lashes szempilla-mélytisztítást végez. Ezután a stylist szálanként, a szemhéjtól egy miliméterre felhelyezi a már kiválasztott pillasornak megfelelő 3d pillákat. Az első applikáció – pillaszámtól függően – 2-2,5 órán át tart, a későbbi töltések már megegyeznek a műkörmösnél töltött idővel, ami kb. 1 óra. Mivel az Xtreme pillák egyáltalán nem érnek a szemhéjhoz, viselésüket észre sem lehet venni. Az Xtreme Lashes 3d műszempillák felhelyezése teljes mértékben fájdalommentes, sokan el is alszanak a felhelyezés alatt, s mire felébrednek, kész a gyönyörű pillasor.

Károsíthatja-e az Xtreme Lashes pilla a saját szempilláimat? NEM. Az Xtreme Lashes különleges applikációs rendszere az irritáció-minimalizáló rendszer révén védi a saját szempilládat és nem károsítja azt. Az USA-ban fejlesztett és gyártott Flex Fusion ragasztónkat allergiásokon tesztelték, hogy a vendégeknek a piac legiztonságosabb szempilla hosszabbítását nyújthassuk. A helytelenül felhelyezett 3D szempillák, illetve ha több természetes szempillára helyeznek fel egy-egy csomót az károsíthatja a saját szempillákat, mert az egyik hosszabbítás magával rántja a másik szálat és kitépi a saját pillát. Ezért fontos, hogy megfelelően képzett szempilla-stylist végezze a felhelyezést. Szakképzés és sok gyakorlás nélkül szinte lehetetlen a megfelelő szempillahosszabbítás.

XTREME LASHES SZEMPILLA - SZÍNES PILLÁK 4 IN 1 

- Dúsítás: + 140-200 pilla
- Hosszabbítás: + 2-3 mm
- Lifting: szemeid valósággal kinyílnak! Ezt a hatást egy spirállal sosem éred el!
- Reshaping: Styling, ami korrigálja és javítja a szemformát (pl. lefelé görbülő szemeket megemel, távol ülő szemeket optikailag közelebb hoz, mélyen ülő szemeket kijjebb hoz).

Mire kell figyelnem, ha Xtreme Lashes szempillákat rakattam fel magamnak? A felhelyezést követő első 24 órában óvatosan kell bánnia Xtreme Lashes szempilláival. Annak érdekében ugyanis, hogy a ragasztó megfelelően megkössön, az első 24 órában nem érheti víz vagy pára a szemét. Ovatosan tisztítsa meg a szem környékét egy vattapálcikával. Ne menjen uszodába, szaunába az első 24 órában. 24 óra elteltével a megkötési folyamat véget ér.

TÓTH Tímea MESTER STYLIST mobil: +36 30-263-1960