Untitled Document

 

Chocolate Brown 0,3 Nr.1. szoláriumcső!

Szalonunkban a minimális barnulási idő 3 perc (1 perc 100 Ft).
Bérlet konstrukció: 10 zseton, 30 perc = 2500 Ft Akció!!!
Bérleteink 3 hónapig használhatók fel.

Mi a Csokicső®?

A csokicső® egy speciális szoláriumcső fejlesztés, melynek rendszeres használatával rövid idő alatt sötét „csoki” színt lehet elérni. Ez a speciális szoláriumcső, titkos „recept” alapján szinte utánozhatatlan módon gyártódik, Európa egyik legnagyobb lámpagyárában Németországban. A csokicsövek gyártása szinte utánozhatatlan, a márkanevet Európában védjegy oltalom védi!

Szalonunk megpróbál megfelelni a legmagasabb elvárásoknak, az EU szabványoknak megfelelő 0,3-as csövet használunk. Az álló gép a test teljes felületét hónalj, hajlatok is teljes mértékben érik. Szoláriumozás használatánál fokozottan ügyeljünk ne csak a szolárium, hanem bőrünk tisztaságára is. Hölgyeknél kifejezetten fontos a smink gondos eltávolítása és zsíros bőr esetén annak megtisztítása.

Csövek

Fehér bőrűeknek

Átlagos bőrűeknek

Átlagos-Kreol bőrűeknek

Kreol bőrűeknek

Chocolate Brown Csokicső

6'

9'

12'

15'

 

Csövek Barnulási idő ár Ft-ban Bérlettel
Csokicső - Chocolate Brown Nr 1 3 perc 300 Ft 200 Ft
Csokicső - Chocolate Brown Nr 1 6 perc 600 Ft 400 Ft
Csokicső - Chocolate Brown Nr 1 9 perc 900 Ft 600 Ft
Csokicső - Chocolate Brown Nr 1 12 perc 1200 Ft 800 Ft
Csokicső - Chocolate Brown Nr 1 15 perc 1500 Ft 1000 Ft
Szolárium bérlet   30 perc (3000 Ft) 2 500 Ft

Ajánlott átlagos barnulási idő 6-9 perc! Minden esetben kérjétek ki a szolárium stúdió személyzetének véleményét a barnulási idővel kapcsolatban!

A Csokicső® használat szabályai

  1. Minden esetben csukva kell tartani a szemet szoláriumozásnál és célszerű védőszemüveget használni.
  2. A sminket és a bőrre fújt parfümöt is távolítsátok el szoláriumozás előtt!
  3. Szoláriumozás közben ne használjatok olyan krémet, ami nem kifejezetten szoláriumozás előtti kozmetikum, mert lehet, hogy foto toxikus és bőrkárosodást okozhat.
  4. Minden szolizás között hagyni kell legalább 2-3 napot. Természetesen ez idő alatt napozni sem lehet. Soha ne szoláriumozzatok három napon belül kétszer vagy sűrűbben!
  5. A megfelelő bőrszín elérése lassú biokémiai folyamat, ne akarjátok, hogy gyorsabb legyen. Ez egészségesen 2-3 hét, rendszeresen, ésszerűen és türelmesen alapozzatok!
  6. Sokan még mindig ódzkodnak a barnulást elősegítő kozmetikumok használatától. Manapság pedig ez a kozmetikai ipar egyik leggyorsabban fejlődő ága. Ma már nem ritka a háromszoros, négyszeres bronzosító mellett akár a tízszeres mélybarnító hatás. Ez az elnyert barnulás katalizálása mellett azért fontos, mert az igazi hatását 3-5 nap alatt úgy váltja ki, hogy a megszerzett színt tízszer annyi ideig tartja a bőr, mint azt a krém nélkül tenné.
Köszönjük, hogy ellátogattatok oldalunkra. Kérlek, fogadjátok meg az itt szereplő ajánlásokat!