Untitled Document

Pigmentfoltok

 

 

 

 

  • Pigmentfolt eltüntetés lézerrel

Ahogy a szőrszálak eltüntetésében, a bőrhibák ellen is lézerrel vehetjük fel a harcot. A kibocsátott fényenergia a bőr pigment tartalmában elnyelődik, és átalakul hőenergiává. A pigment és barna foltokban található melanin elnyeli a lézer fényt, ez az energia melegíti fel a célterületet, szétbontva a pigment foltokat. A felaprózódott festékanyagot a szervezet lebontó folyamatai és a vérkeringés távolítja el a helyéről.

A kezelés után közvetlenül bepirosodik a kezelt bőrfelület, picit akár duzzadt is lehet, de ez hűsítés hatására néhány óra alatt elmúlik.

Az első kezelés előtt minimum egy hónapig mellőzni kell a napozást, szoláriumozást és a barnító krémek használatát. A kezelést csak a téli hónapokban ajánljuk, mivel a kezelés időszaka alatt kerülni kell a direkt napfényt, ajánlott ez időszak alatt az 50 faktoros fényvédő. Tilos a szoláriumozás!

A barna foltok kialakulását sok minden előidézheti és felgyorsíthatja, a túlzott napozás tengerparton, síelés közben a magas hegyekben, öröklött hajlam és hormonális fogamzásgátló szerek is.

A megfelelő hatás eléréséhez több kezelésre van szükség. A kezelés 4 hetente ismételhető meg, mivel az emberi bőr 28 nap alatt újul meg átlagosan.

  •  Pigmentfolt halványítás tűnélküli mezoterápiával - Virtual MesoTherapy - VMT

Tűnélküli mezoterápiás eljárással is rendkívül látványos és tartós eredmény mutatkozik a pigment foltok halványításában. A tűnélküli mezoterápiás (Virtual MesoTherapy - VMT) kezelést két amerikai orvoskutató Peter Agree, Roderick Mackinnon fejlesztette ki 2003-ban, amiért KÉMIAI Nobel-díjban részesültek. Kimutatták a sejt membránokban a protei és aquagén csatornákat speciálisan modifikált rádiófrekvenciás hullámokkal történõ elektroporézissel meg tudják nyitni, így nem csak a hámba, hanem a bőr alatti mély szövetekbe is ezeken a csatornákon keresztül nagy mennyiségű hatóanyagokat lehet bejuttatni. A kezelés után a megnyílt csatornák záródnak, de a bevitt anyagok sejtszinten fejtik ki hatásukat. Fájdalommentes eljárás. Minimum 5 kezelés szükséges!

Arcbőrfehérítés 15 ml, (of the whitening) 10 alkalom a teljes ajánlott kezelés!