Untitled Document

Izomstimulátor  / testre és arcra
A készülék segítségével tornáztatjuk az izmokat, ezáltal tónusuk, erősségük javul. A helyi elektromos impulzusok összehúzódásra késztetik az izmokat, s ugyanaz a kémiai folyamat indul be, mint fizikai erőkifejtéskor keletkező izommunkánál. A kezelés során az izomban raktározott glikogént, zsírt, és más tápanyagokat égetünk el, anélkül, hogy fizikai megterhelés érné a vendéget, végig kényelmesen fekszik egy kezelőágyon. Az izom formálódása és a zsírréteg csökkenése mellett javul a nyirokkeringés, feszesedik a kötőszövet.
Kezeléskor 9 pár elektródát helyezünk fel a kívánt testfelületre, izomcsoportokra. Az elektródapárnák alá vivőanyagot kenünk, ami közvetíti az elektromos impulzusokat. A vivőanyag akár lehet hatóanyagot tartalmazó is, mellyel fokozhatjuk a hatást. Különböző programok közül választhatunk: karcsúsító, izomerősítő, szülés utáni, cellulit elleni, nyirokkeringést javító, feszesítő. Minden elektródapár impulzusát külön lehet szabályozni, így az érzékenyebb testrészeknél sem kellemetlen a kezelés. A program lefutása alatt kényelmesen, relaxálva pihenhet vendégünk, mely kb. 45 percig tart. Egy kezelés 2 óra edzésnek is megfelelhet, a programok akár 600 kontrakciós ciklust is létrehozhatnak, melyek pl. egy has formáló kezelést alapul véve 300 felüléssel egyenértékűek. Alkalmanként enyhe izomláz is előfordulhat. A kezeléseket kúraszerűen javasoljuk a tartós eredmény érdekében, heti 2-3 alkalommal. Az izomstimulátort kombinálhatjuk más testkezelésekkel is, melyet testkezelőnkkel lehet megbeszélni, mivel minden testkezelés egyénre szabott.
Az izomstimulátornak arc programja is van, mellyel az arc vonásai, kontúrjai javíthatók.Az izom-lifting kezelés célja a megnyúlt mimikai izmok tónusának javítása, megfelelő feszességi állapot elérése, valamint az állandósult ráncolt izomállapot oldása révén minden fajta statikus ránc kisímítása. Egy kezeléssel már látványos tónusjavulás érhető el. Szintén alkalmazhatunk hatóanyagos vivőanyagot a hatásfokozás érdekében, vagy akár befejezhetjük egy tápláló, regeneráló arcpakolással, arcmasszázzsal a kezelést. Javasoljuk vendégeinknek ezt a kezelést fontos találkozók, események (esküvő, bálok, randevú ) előtt, hogy ragyogó, kipihent legyen megjelenésük!