Untitled Document

Mit jelent Maria Galland kozmetikusnak lenni? Ő a „szépség nagykövete”, jól képzett elegáns és finom, aki az igényes, a megbízható minőséget kereső vendég szükségleteit elégíti ki. Szépségtanácsadó, kezelési tervet és otthoni szépségprogramot állít össze, figyelembe véve a vendég bőrproblémáit és elvárásait. A Maria Galland Paris kozmetikus a legapróbb mozzanatokig ismeri a kezelések menetét és azt pontosan átülteti a gyakorlatba. A tökéletes és tartós szépségápolás, pihenés, kikapcsolódás mindig garantált a kezelések alatt. www.maria-galland.com

Masque Modellant: hatóanyagokban dús biolifting, regeneráló, hidratáló és tisztító kezelések

A Maria Galland Paris intézet Masque Modellant metódusa a világon egyedülálló abban, hogy a bőr különböző problémáit egyszerre tudja kezelni. Az agyagfajtákból összeállított Masque Modellant ásványi anyagaival, nyomelemeivel nem csak liftinghatást biztosítja, de a hozzá tartozó szérumokkal specifikusan hat minden bőrtípusra. A rózsaszín maszk regeneráló, a fehér maszk mélyhidratáló, a zöld maszk tisztító és méregtelenítő hatású. A szérumok és speciális krémek felvitele után a kozmetikus különleges technikával teszi fel az ásványi sókban dús maszkot, modellálja az arcon. Kisimítja a vonalakat, megemeli az arc kontúrját. A meleg hatására vérbőség képződik, a pórusok megnyílnak, a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe bejutnak. A megszilárdult maszk nyomást képez a bőrre, ezáltal serkenti a nyirok működést, ozmózist, iontoforézist ( a maszkban lévő különböző töltésű ásványi sók indítják meg az iontoforézist ezáltal a krémek hatóanyagai bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe.) A maszk felmelegedése és lehűlése (17-20 perc) alatti relaxáció és pihenés kiegyensúlyozottságot, harmóniát ad. A maszk levétele után friss, feszes, sugárzó arcban gyönyörködhetünk.    

Pureté: a zsíros és vegyes bőr gyógyítása ápolása

A Maria Galland Paris Intézet Pureté termékcsaládja új lehetőséget nyújt a zsíros kevert bőr ápolására, gyógyítására, mélytisztítására. A professzionális kezelés során a termékek hármas hatású formulái szabályozzák a faggyútermelést, elősegítik a sejtek megújulását, helyreállítják a bőr védekező képességét, gyulladás gátló és védő hatásúak, lágyítják, nyugtatják és hidratálják a bőrt. A kezelés hatékonyságát növeli a speciális masszázs zselé és a technika, amely nagy hangsúlyt fektet a relaxációra, az energia egyensúlyba hozására és a méregtelenítő szervek aktiválására. Az eredmény: friss, ragyogó arcszín tiszta bőr.

Az otthoni ápoláshoz szükséges termékek megvásárolhatóak szalonunkban.