Untitled Document

PHYT’S BIOKEZELÉSEK

Bejelentkezés:
Barta Kata
T: +36-209-604-159

A következő kabinkezelések vehetők igénybe, melyek közül a kozmetikussal történő konzultáció után együtt tudjuk kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. A kezelés során minden kozmetikumot frissen bont fel nekünk kozmetikusunk, hogy a legjobb eredményt érje el bőrünkön.

HARMONIZÁLÓ KEZELÉSEK

 Tisztító arckezelés zsíros és kombinált bőrre: Soin Anti-Comedons

Kombinált, zsíros illetve a száraz bőr harmonizáló kezelése:  Soin Equilibre

Érzékeny, hajszálértágulatos, száraz bőr kezelése: Soin Capyl

 

RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEK

Ránctalanító, oxigenizáló kezelés 30 év felettieknek: Soin Energie-Vitale

Fakó, tápanyaghiányos, zsíros vagy kombinált bőr ránctalanító, harmonizáló kezelése: Soin D'O

Ránctalanító, tápláló kezelés száraz bőrre: Soin Oligo-Vital

4 arckezelés egyben 40 év felettieknek: Soin Multi-Vita

TÁPLÁLÓ KEZELÉS

 Kezelés az extra száraz bőrnek argánfa és kendermagolajjal: Soin Phyt'ssima

 

HIDRATÁLÓ, FESZESÍTŐ KEZELÉS

Vízhiányos, száraz bőrök hialuronsavas hidratáló kezelése: Soin Aqua-Phyt's

 PIGMENTFOLT HALVÁNYÍTÓ KEZELÉS

Halványító kezelés fakó, egyenetlen festékezettségű, érett bőrre: Soin White Bio-Active

SZEMKEZELÉS

 Szemkörnyék kezelés fáradt, karikás, ödémás, táskás szemekre: Phyt's Sublim Eyes

FÉRFIAKNAK

 Relaxáló kezelés az igényes férfiaknakSoin Éclat Immédiat

 BŐRMEGÚJÍTÁS

A világ első bio glikolsavas kezelése: Phyt'Skin Rénov

Kabin kezelései nagyon változatosak.

Az idősödő, táplálásra szoruló bőrökre komoly gondot fordítottak, és sok kezelést dolgoztak ki az ilyen ápolást igénylő vendégeknek.

A problémás bőrök kezelésre is többféle eljárás létezik, a kevésbé szeborreás bőröktől, a komoly, aknés bőrökig mindegyikre van megoldás.

Minden kozmetikusnak a legtöbb gondot jelentő bőrök, amik már kezdenek regenerálásra szorulni, de még mindig szeborreásak. A legtöbb cég erre nem készít komplett kabinkezelést, azonban a Phyt’s-nél az ilyen jellegű bőrökre is változatos kezelések vannak.

PHYT’S BIOKOZMETIKUMOK

A francia biológus és természetgyógyász Jean Paul Lopart kozmetikus társával, Rosanne Verlé-vel 1972-ben hozta létre a PHYT’S Laboratóriumot. A gyár Franciaország egyik eldugott kis falujában, Caillac-ban található. A mai napig is családi vállalkozásként működik.

A PHYT’S biokozmetikumok 100%-ban természetes összetevőkből állnak.

Minden PHYT’S kozmetikum rendelkezik a COSMEBIO besorolással és hivatalos ECOCERT tanúsítvánnyal.

Miben különbözik egy PHYT’S termék a hagyományos kozmetikumoktól?

A hagyományos kozmetikumok legnagyobb része szintetikus összetevőkből áll, melyek irritációt és függőséget okoznak, és nem csak a bőrünkre vannak rossz hatással, hanem az egész szervezetünkre is. A kozmetikai ipar általában a petrolkémiai iparból származó ásványi olajokat használ: vazelint, paraffint, és egyéb kőolajszármazékokat. Ezek egyre szárazabbá teszik a bőrt, és a pórusok eltömítésével nem hagyják lélegezni, csakúgy, mint a szilikonok, melyek szintén megtalálhatók krémekben és tisztálkodó szerekben egyaránt. A PEG és PPG nevű agresszív emulgeálószerek, valamint a tartósítószerek, parabének rendkívül agresszív, irritáló anyagok, melyek megbontják a bőr természetes közegét. A szintetikus illatanyagok szintén erősen irritálják bőrünket, ez pedig később akár súlyos allergiává alakulhat. 

A PHYT’s termékeiben minden összetevő teljesen természetes: termékeinkhez hidegen préselt olajokat használunk, melyek esszenciális zsírsavakban és vitaminokban gazdagok. Csak természetes hidratálók, állományjavítók és növényi emulgeáló anyagok találhatók a termékekben, melyek nem okoznak irritációt. Szintetikus tartósítószerek helyett bio esszenciális olajokat használunk, melyek hatóanyagként is szolgálnak, valamint termékeink kizárólag természetes illatanyagokat és színezékeket tartalmaznak. A PHYT’S termékeket nem tesztelik állatokon!

Egy márka, ami tudatosságra tanít. Gyakorlati tanácsokat ad, hogyan változtassunk életmódunkon,  hogyan éljünk harmóniában a környezetünkkel. Felelősségtudatos életmód felé orientál. Közös ügyünk egy jobb, fenntarthatóbb világban élni, tisztelni Földünket, ebben is segít minket a Phyt’s. 

A teljesség igénye nélkül néhány információ a cégről:

 • Minden PHYT’S termék 100%-ban természetes alapanyagból készül.
 • Minden PHYT’S kozmetikum rendelkezik a COSMEBIO besorolással és hivatalos ECOCERT tanúsítvánnyal.
 • A PHYT’S olyan biokozmetikumokat kínál, amelyek NEM tartalmazzák a következő összetevőket:
  • vegyi tartósítószerek
  • mesterséges színezékek
  • parabenek
  • phenoxyetanol
  • phtalatok (műanyag lágyítók)
  • PEG
  • szilikon
  • GMO (génmódosított összetevők)
  • biphenol A
 • A PHYT’S szorgalmazza a vegyszermentes biogazdálkodás elterjedését, vásárol és véd természetes földterületeket, elhagyott mezőgazdasági területeket alakít át biogazdaságokká.
 • A PHYT’S elkötelezett a természetes területek védelme iránt: A nyomtatott anyagokhoz a papír fenntartható erdőgazálkodásból származik (PEFC minősítés). Fenntartható földhasználati és növénytermesztési rendszereket használ, mely folyamatos termésnövekedéshez vezet. Visszautasítja a ’fenntarthatósági igazolás’ nélküli növények alkalmazását a termékekben.
 • A PHYT’S visszautasítja az állatkísérleteket, mind a használt összetevőkre, mind a végtermékre nézve.
 • A PHYT’S kiemelt figyelmet szentel a szén-dioxid kibocsátásra: minimalizálja a cég energiafelhasználását és a szállítást, több projektekben vesz részt a napenergia kitermelésért és segíti a fatüzelésű kazánok kutatását.
 • A PHYT’S úgy fejleszti termékeit, hogy közben minimálisra csökkentse azok környezetre gyakorolt hatását: klórmentes géptisztítás, hulladékkezelés ellenőrzése, szelektív hulladékgyűjtés, csomagolások és reklámanyagok környezetbarát, nehézfémmentes tintával való nyomtatása…
 • A PHYT’S újrahasznosítható vagy biodegradáló csomagolást használ.
 • A PHYT’S tagja az Ecoemballage-nak, újításként többek közt a rúzsok tégelyét egy 100%-ban lebomló, kukoricából kivont anyagból készíti. ​
 • A PHYT’S nemzetközi szinten is vállalja, hogy a nyersanyagait a lehető legméltányosabb kereskedelem során szerezze be: Shea vajat Burkina Faso-ból, szezámolajat Maliból…
 • A PHYT’S minden kozmetikumát Délnyugat-Franciaországban fejleszti és gyártja, ezzel támogatva a helyi munkaerőpiacot.
 • A PHYT’S  munkavállalóit a saját érdeklődési körüknek megfelelően helyezi el, ezáltal támogatva az egyéni teljesítményt és a minőségi életet.
 • A PHYT’S támogatja az esélyegyenlőséget: mozgássérülteket és a társdalomba újra beilleszkedőket alkalmaz, közreműködik értelmi fogyatékos embereket foglalkoztató intézményekkel.

Láthatjuk, hogy a PHYT’S nem csak a kozmetikumok minőségére és tisztaságára figyel oda, hanem az egész cég egy komplex tudatos működést folytat. Nem egy kozmetikai terméket állítanak elő, hanem egy filozófiát, életfelfogást közvetítenek, saját maguk példát mutatva.

Mindez érezhető a PHYT’S kozmetikumain is, állaguk, illatuk, színük mind mind első ránézésre ezt a természetességet tükrözi. Kipróbálásuk után pedig látni fogjuk, hogy bőrünkre is jótékony hatással van.